Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyz na hladovejici se neda koukat na olympiadu jo:-)

0 0
možnosti

.. "bezpočet lidí na planetě hladový", a "rozfovrovat peníze"; v ten moment mi došlo, že pokračovat dále ve čtení by bylo pod mojí úroveň. A k tomu co jsem do těch míst stačil přečíst ...no, snad ani není třeba se k tomu jakkoli vyjadřovat.

4 0
možnosti

ńoo.. tak to k tomu říci: já si jsem JIST, že celá řada lidí chápe stanovený rozpočet (budget) cca 50 mld USD jako naprosto monstrozní, neadekvátní a v řadě případů i NEPRIJATELNY ve srovnání danému významu aukce - pro určité srovnání "benchamark" můžete využít i skutečnosti, jak moc "společensky přínosné" bylo uspořádáhí ttzv. Sochi parku na Letné za 80 milionů... "společensky přínosné" neznamená opravdu laciné prezentace Škodovky ani to, že ti, kdo MAJI SMART PHONE, NEPLATI VSTUPNE - ale všichni ostatni ANO!!

ne ne.. tahle olympiada byla od začátku do konce naprosto geniálně technicky zpracována ( i když bych osobně namítl, že při sjezdu mohly být méně záludné úseky - těch pádů bylo až moc!!)

.. ale byla to politická akce od začátku do konce! byl to projev řežimu v USSR - Putina, a protože naprosto NIKDO nemá a NEMUZE mít žádný oficiální poklad pro dané tvrzení, tak to nikdo ani netvrdí, max. neoficiálně mezi řečí na banketech - a zase. kdo tomu věnuje pozornost??

 - ne ne.. EU / Asie společnost je už tak naprosto zprofanovaná, že nemá cenu jí věřit.. a tak TOTALNE TRAPNÁ!! ttv, EU komisařka a ministryně zahraničí..TOTALNE VYPATLANA!! jakási baronka si letí na Ukrajinu COSI řešit??!! ta kráva"! ani neví, kdo byl ministrem zahraničí v dané zemi před 5 lety!!! Rv;-€

0 0
možnosti

Ovšem ten pravopis, když si někdo plete i/y + další, toho přece nelze vůbec brát vážně, dříve se něco podobného absolventům základních škol nestávalo.

4 0
možnosti
Foto

Rusko moc nemusím, předražené hry byly........dobré ale taky.

Článek mi přijde trošku jako lesní směs....od každé myšlenky něco. To s vybíjením zvěře už mě vyloženě rozesmálo a dál jsem to nedal. Raději jen letmo přeletěl text.

Méně je někdy více.

6 0
možnosti
Foto

Stály přes padesát miliard dolarů, obrovská duma dolarů skončila v rukou oligarchů a to v době, kdy v Rusku,  obrovská část lidí žije v  bídě a  chudí lidé se utápějí v alkoholu, aby se mohly vystavět olympijské komplexy, byla  spousta domů zbouraná a  lidi vystěhováni, potulní psi byli  vybiti, to jenom proto, aby Putin se ukázal světu. Po olympiádě  všechny komplexy zchátrají, protože není pro ně využití

1 3
možnosti

Z75d22e75n40a 48K56o75č55í

23. 2. 2014 21:30

Asi vám opravdu šplouchá na maják !!;-D

5 1
možnosti

No vidíte , vidíme, vidí všeci  i takovíto bulíci píší blogy. Ach jo...!V

6 0
možnosti
Foto

Kdy to bylo bez dopingu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Má rád dobré jídlo a dobré lidi. Nesnáší blbost, jak u sebe tak u druhých.
www.svobodni.cz