Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

8. 10. 2012 23:13
Nesmysl

Ten starší občan nepoložil jen ruku na ramena policajta, ale snažil se jej při zákroku odtrhnout od podezřelého.

Jakýmkoliv způsobem  se dotknout policisty v momentu, kdy provádí zásah v jiné zemi než v ČR, kde jsou policajti bojácní, by pro toho člověka znamenalo tvrdou odvetu  a v zemích, kde mají policajti autoritu, jak třeba v USA by bez další diskuze dostal pouta a byl bez prodlení odvezen na služebnu. Mohl by být následně rád, kdyby se nedostal před soudce a nebyl obviněn z útoku na policistu za což se běžně v USA dává několikaletý trest „na tvrdo“. Osobně se divím, že „ubohý“ chlapík, kterého se zastáváte  nedostal pár ran pendrekem.

Nehoňte si triko laciným vrtáním do policistů, když zasahují proti opilým bezdomovcům! Měli bychom jim za to být vděčni.

6 0
možnosti
FM

František Matějka

8. 10. 2012 23:40
Re: Nesmysl

Autoritu? Ano, ale neni tento pripad u nas.

1 0
možnosti
P

peterjan.vereijken

8. 10. 2012 23:08
...

Někdy jste podle mě volil zbytečně tvrdá slova. Všichni městapáci nejsou tak špatní, dovolím si dokonce na základě vlastních zkušeností tvrdit, že tak 2 z 10 jsou normální slušní lidé. Jinak jsem každopádně pro zrušení strážníků, protože jsem je nikdy neviděl dělat nic jiného, než bezdůvodně buzerovat nebo během služby číst v městské knihovny noviny.

5 0
možnosti
FM

František Matějka

8. 10. 2012 23:41
Re: ...

R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Má rád dobré jídlo a dobré lidi. Nesnáší blbost, jak u sebe tak u druhých.
www.svobodni.cz